Gå til indhold

Bliv en del af Team Ballerup

og støt vores unge eliteatleters mulighed for at nå helt helt til EM, VM og OL. 

Ballerup Kommune understøtter på en lang række områder frivillige foreningers idrætsaktivitet. Det sker blandet i form af aktivitetstilskud, uddannelsestilskud og anvisning af foreningslokaler til sociale aktiviteter og egnede faciliteter til at dyrke idrætten i.

Når det drejer sig om eliteidrætten og talentudviklingen, så er Team Ballerup den organisation, der yder særlige økonomiske tilskud til den særlige indsats, der knytter sig til det at dyrke sit idrætstalent på højeste, nationale niveau.

Ballerup Kommune støtter denne indsats gennem sit medlemskab, men først og fremmest samles midlerne gennem det lokale erhvervslivs store engagement og vilje til også at bidrage økonomisk.

Som medlem af Team Ballerup bliver din virksomhed en del af et erhvervsnetværk, der aktivt støtter eliteidrætten i Ballerup Kommunes pulserende foreningsliv. 

Samtidig får I mulighed for at møde andre virksomheder, mulige samarbejdspartnere, topatleter og foreningsledere, der brænder for idrætten. 

Vi tilbyder også Team Ballerups medlemmer deltagelse i sportsarrangementer, medlemsevents samt mulighed for at prøve den idræt, Team Ballerup støtter. 

Et medlemskab af Team Ballerup koster 50.000 kr. om året.

Vil I høre mere? Kontakt kultur@balk.dk