Gå til indhold

Tritons Elitehold i nyt format

Svømning
27. okt. 2022

Store forventninger og nye muligheder

Det har været en travl opstart af kortbane-sæsonen for klubbens nye elitetræner Nicolaj Skjelsager og svømmerne på Tritons elitehold.

"Vi har lige været 11 dage på Tenerife (uge 41 og 42) på en helt fantastisk træningslejr, hvor vi fik muligheden for udelukkende at koncentrere os om træningen, og tage svømmerne ud af deres normalt stressede hverdag.

Om en uge har juniorsvømmerne Danske Mesterskaber, 3.-6. november,  som har været deres helt store fokus for efteråret.
For seniorerne satser vi hårdt på de danske Kortbane Mesterskaber i midten af december, mens dem uden kvalifikation til et dansk mesterskab deltager i Kvik Open, som ligger samtidig med de Danske Kortbane Mesterskaber.

Det helt store udviklingspotentiale, som jeg ser det, ligger i svømmernes styrke og eksplosivitet; om hvor stor en kraft de kan udvikle, og hvor hurtigt de kan udvikle denne kraft, og så lære at overføre dette til deres bevægelser i vandet.
Derfor har træningen de seneste uger også indeholdt en del elementer med fokus på netop disse ting.

Inden for den nærmeste fremtid skal de næste svømmere, vi tænker skal have plads på Eliteholdet, til at træne med en gang eller to om ugen. Det er vigtigt, at vi har fokus på både talentmiljøet og talentudviklingen i alt, hvad vi gør."