Gå til indhold

Signe Bro i Barcelona

Svømning
05. jan. 2023

Hilsen fra Signe Bro

Som jeg fortalte i min video-hilsen ved det årlige Team Ballerup-arrangement i november sidste år, er jeg flyttet til Barcelona, hvor min daglige træning foregår nu.

Det har været rigtigt godt for mig at udfordre mine daglige rutiner lidt og udfordre den svømmer jeg er, og ikke mindst den svømmer, som jeg gerne vil være. Vi svømmetræner 9 gange om ugen og styrketræner 3 gange udover coretræning. Vi træner noget længere programmer, end jeg har været vant til. De fleste programmer ligger mellem 5-6 km pr. træning, og så har vi 3 gange om ugen, hvor programmerne er over 6 km.  

Efter mit flytning til Barcelona foregår de fleste af mine trænings- og stævneture til udlandet og mest med det spanske landshold for tiden. Vi skal til et internationalt stævne den 12.-14. januar i Knoxville, USA.

Det bliver det første stævne for i år, så mit største fokus er at skabe nogle gode rutiner for mig selv og få efterprøvet mine raceplans, så jeg har dem helt klar til VM-kvalifikation i april.

Efter stævnet skal vi på træningslejr til Fort Lauderdale, Florida, som mest handler om at få lavet en masse træning og komme i så god form som muligt.

Træningen hernede udfordrer mig meget på det psykiske plan, fordi det er et meget intenst program, som jeg er en del af nu, så jeg oplever egentligt, at alle træninger som ret udfordrende, og det bliver kun mere udfordrende på den kommende træningslejr. Det er den måde, som jeg bedst kan lide at træne på, fordi jeg synes, det sætter mig godt op til stævnerne, og det giver mig en følelse af, at jeg kan alt. Og hvis der er noget, som er vigtigt i individuel sport, så er det virkeligt troen på sig selv.

Jeg kommer til Danmark til april for at svømme Danish Open i Bellahøj og for at kvalificere mig til VM på langbane, som afvikles i juli.

Jeg vil endnu en gang sige tak til Team Ballerup for støtte til min fortsatte udviklingsrejse frem mod OL i 2024.