Gå til indhold

Triton nyhed juni

Svømning
20. jun. 2023

Følg Signe Bros forberedelser til VM

VM står lige for døren, og mine forberedelser er i fuld gang her i Barcelona. Vi har det sidste lange stykke tid brugt meget tid på pace-træning, udholdenhed og laktat produktion. Træningsmetoder, som er vigtige for at kunne svømme effektivt og hurtigt til juli i Japan.

Jeg glæder mig meget til at komme tilbage til Nagano, hvor vi skal på træningslejr op til VM.

Her har jeg en masse gode minder fra sidst, hvor vi var der et par uger op til OL i 2021. Det er et sted med nogle ekstremt gode faciliteter og søde og imødekommende mennesker.

På træningslejren skal vi trappe ned, men vi skal også bruge noget af tiden til på at træne op til holdkapperne, som vi skal prøve at kvalificere til OL i 2024 – det er 4*100 holdmedley og 4*100 fri. Det bliver meget spændende, og det er noget, som vi alle har arbejdet ekstremt hårdt på, at skal lykkedes.

Som led i mine egne forberedelser skal jeg sammen med det spanske hold svømme Sette Colli i næste uge, som er et udendørs stævne i Rom, Italien. Dette stævne har jeg stort set svømmet hvert år siden 2016 kun afbrudt af Corona-tiden. Der er altid mange dygtige svømmere, højt humør og en masse solskin. Det er de perfekte rammer for en god forberedelse, inden tingene rigtigt spidser til i Japan.

Alt i alt synes jeg, at træningen går rigtig godt, og jeg gør alt, hvad jeg kan for at forberede mig bedst muligt til VM!