Gå til indhold

Triton nyhed december (2)

Svømning
11. dec. 2023

EM Kortbane

Signe Bro udviser flot form til EM

TRITONs landholdssvømmer Signe Bro viste et højt niveau og en flot form det første større internationale mesterskab ved EM i Bukarest.

På førstedagen svømmer Signe med i holdkonkurrencen 4x50 fri.

Den danske holdkap ligger undervejs i konkurrencen forrest og med udsigt til medaljerne. Trods fornemme præstationer trækker kvartetten det korteste strå og må tage til takke med en fjerdeplads i en sluttid på 1.37.38.

Holdkappen blev svømmet af Julie Kepp Jensen, Emilie Beckmann, Signe Bro og Schastine Tabor.

På tredjedagen skal den danske holdkap igen dyste i 4x50 medley. I næsthurtigste tid går holdkappen videre til finalen, hvor den slutter på en femte plads i tiden 1.46.34. Den danske kvartet bestod af Julie Kepp Jensen, Schastine Tabor, Emilie Beckmann og Signe Bro.

Udover deltagelse i holdkonkurrencerne stillede Signe Bro op i 100m fri. I det indledende afsnit slår Signe ind i tiden 54.22 og går videre til semifinalen. Senere samme dag i seminalen svømmer Signe sin næsthurtigste tid i hendes karriere på 53.18 og får dermed en flot 10. plads.

På mesterskabets næstsidste dag svømmer Signe 200m fri 1.57.72 i det indledende afsnit og går således videre til semifinalen. Her ender hun med en samlet flot 16. plads.

Signe har endnu vist, at hun kan blande sig i toppen blandt de allerbedste og har det der skal til for at kvalificere sig til OL i Paris næste år.