Svømning

Startskuddet til EM er gået

Fra i dag og de næste 6 dage er der topsvømning på højt internationalt plan i Budapest, hvor EM på langbane afvikles.

TRITONs landsholdssvømmer Signe Bro er med blandt landsholdets i alt 24 deltagere – et stævne som Signe har trænet op til og glæder sig til:

“Ved OL-kvalifikationsstævnet i Vejle gik det rigtigt godt for mig, og jeg svømmede under kravtiderne til både EM og OL. Derfor har jeg sammen med mine trænere arbejdet på at skulle toppe til EM i stedet for eksempel i Stockholm eller ved Danish Open. Det betyder, at jeg ser frem til en masse hurtig svømning og sådan for alvor mærke nerverne spiller mig et puds igen. Det er altid stort at deltage ved et internationalt mesterskab, og jeg glæder mig til at se, hvad det bringer med sig at stå på den scene igen.

Ved det eneste europæiske mesterskab på langbane svømmede jeg min første individuelle finale internationalt, og den aften står som en af de største i min svømmekarriere indtil nu. Det kunne være fedt at gentage den bedrift og rykke yderligere et par pladser frem mod toppen. Jeg glæder mig utroligt meget til at svømme holdkap igen, for det giver bare noget ekstra adrenalin at skulle præstere som hold.”

Efter EM udtages den endelig OL-trup af Dansk Svømmeunion på baggrund af opnåede kvalifikationer. Her har Signe nu to gange svømmet under OL-kravtiden på 100 fri. Om hun lykkes med at få kravtiden på 200m fri vil de næste dage i Budapest vise.