Gå til indhold

Støt sporten i Ballerup

Ballerup Kommune prioriterer idrætten højt, både i foreningsregi og i skole- og institutioner.

Idrætten rummer rigtig mange kvaliteter, der bl.a. styrker fællesskab og sundhed. Men først og fremmest er den engagerende og samler mennesker i alle aldre og på meget forskellige idrætslige niveauer om den idrætsaktivitet, man brænder for.

Ballerup Kommune understøtter på en lang række områder til frivillige foreningers idrætsaktivitet. Det sker blandet i form af aktivitetstilskud, uddannelsestilskud og anvisning af foreningslokaler til sociale aktiviteter og egnede faciliteter til at dyrke idrætten i.

Ballerup Kommune støtter også, gennem sit engagement i Team Ballerup og som Team Danmark Elitekommune, eliteidrætten og talentudvikling på højeste nationale og internationale niveau.

 

Når det drejer sig om eliteidrætten og talentudviklingen, så er Team Ballerup den organisation, der yder særlige økonomiske tilskud til den særlige indsats, der knytter sig til det at dyrke sit idrætstalent på højeste, nationale niveau.

Ballerup Kommune støtter denne indsats gennem sit medlemskab, men først og fremmest samles midlerne gennem det lokale erhvervslivs store engagement og vilje til også at bidrage økonomisk.

Et medlemskab af Team Ballerup koster 50.000 kr. om året.