VM-holdet afsted på træningslejr

De danske VM-svømmere tager i dag på træningslejr i Japan som en del af den sidste forberedelse frem mod VM i slutningen af juli

Med kun to uger til VM er det tid til at få de sidste detaljer pudset af og finjusteret strategierne. Derfor er de svømmere, der er udtaget til at repræsentere de røde og hvide farver, i går taget til Nagano City i Japan på den forberedende træningslejr frem mod VM.

“Svømmerne har sammen med deres trænere brugt foråret på at opbygge en solid træningsbase og på at udvikle deres færdigheder og kompetencer, derfor ser jeg også frem til de kommende to ugers træningslejr, hvor vi i fællesskab skal arbejde for at få helt styr på de sidste detaljer inden VM går i gang den 21. juli”, fortæller landstræner Stefan Hansen.

Det er ikke første gang, at de danske svømmere skal på træningsophold i Japan. Tilbage i november 2018 var en mindre del af det danske landshold udtaget til at deltage på en træningslejr i Nagano City, som også vil udgøre rammerne om den OL-forberedende træningslejr næste sommer.

Danske landsholdssvømmere under en træning på turen til Nagano City i november 2018.

VM-svømmerne er i Japan fra den 7.-18. juli, hvorefter de rejser videre til Gwangju i Sydkorea for at deltage ved VM fra den 21.-28. juli.

Danmarks VM-hold 2019:

Alexander Aslak Nørgaard, Sigma Swim Birkerød
Anton Ørskov Ipsen, Sigma Swim Birkerød
Emilie Beckmann, Tune IF/GTI/NTC
Emily Gantriis, Helsinge Svømmeklub/NTC
Jeanette Ottesen, Farum Svømmeklub
Julie Kepp Jensen, JGI/A6
Matilde Schrøder, Berns Swim Team/NTC
Mie Ø. Nielsen, Aalborg Svømmeklub/NTC
Pernille Blume, Holbæk Svømme Klub/NTC
Signe Bro, Triton Ballerup/NTC
Tobias B. Bjerg, AGF Svømning/NTC
Viktor B. Bromer, Aalborg Svømmeklub / NTC