Fodbold

U18 DM spiller blev årets pigeungdomsspiller i BSF

Denne pris er klubbens højeste ungdomspris og gives som regel til en spiller af ældste årgang på højeste niveau. Mange store navne har modtaget denne pris, blandt andet Agnete Nielsen, Kamilla Karlsen og Pernille Larsen.

BSF Julie Bank Weltz

Julie Bank Weltz.
Årets ungdomsspiller 2018 i BSF
Denne pris er klubbens højeste ungdomspris og gives som regel til en spiller af ældste årgang på højeste niveau. Mange store navne har modtaget denne pris, blandt andet Agnete Nielsen, Kamilla Karlsen og Pernille Larsen.

I år står der Julie Weltz på pokalen og Julie modtager pokalen efter en flot sæson, hvor hun har været anfører for klubbens U18 DM mandskab og med stor passion og sit positive og åbne væsen har løst denne opgave til fulde. Julie er en hårdt arbejdende spiller der gennem sit indstilling og talent er nået  til det niveau hun besidder i dag. Julie er meget vellidt blandt sine holdkammerater i truppen, hvilket i bund og grund understreger at hun har udfyldt lederrollen i truppen med bravour.

Julie har tidligere også opnået debut på 3F mandskabet i en periode, hvor holdet havde skadesudfordringer.

Det er meget fortjent, at Julie modtager denne fornemme pris og jeg håber med uddelingen til hende, at det er medvirkende til hendes tro på endnu større mål i fremtiden.

Stort tillykke til Julie Bank Weltz.

/John Froman
Cheftræner U18 Piger DM