Svømning

TRITON takker Team Ballerup

TRITON takker Team Ballerup for den tildelte støtte på 150.000 kr.

Ved Kommunalbestyrelsens nytår på Baltoppen i fredags blev der uddelt støtte fra Team Ballerup til de 6 eliteidrætsgrene for 2019. I den forbindelse fik TRITON tildelt støtte på 150.000 kr. til klubbens internationale satsning, som en del af indgåede partnerskabsaftale i efteråret med SVØM.

TRITON vil gerne her sige mange tak for støtten, som skal være med til at virkeliggøre de indsatser, som er skiteseret i projektansøgningen. Indsatser som skal hjælpe vores dygtige elitesvømmere til at opnå internationale kvalifikationer og dermed være med til at sikre medaljer til Danmark ved VM og OL i 2020.

Triton store ambitioner om at styrke det høje sportslige niveau gennem fokus på progressionsudvikling af klubbens bedste elitesvømmere: Top8 senior og junior.
Med Signe Bros flotte resultat ved EM er starten på Tritons internationale satsning og elitære ambition skudt i gang for alvor – og med OL i 2020 som højeste pejlemærke.

Sportslig målsætning 2019 (dækker to sæsoner)
at fremme vilkårene for et high performance miljø med progressionsudvikling for den enkelte
at fremme forudsætning for min. 1 svømmer i Top 300 (international rangliste)
at fremme forudsætning for min 1 svømmer i Top 200 (international rangliste)
at fremme forudsætning for min. 2 svømmere blandt finalisterne ved EM/EJM eller NJM
at fremme forudsætning for min. 2 udtagelser til VM på Langbane 2019

Michael Rasmussen, Tritons sportslig ansvarlig og leder af Konkurrenceafdelingen udtaler:

Med den indgåede Partnerskabsaftale tager vi et stort udviklingsskridt i den internationale retning med ønske og ambition om at kunne være med og levere, når svømmelandsholdet skal hente resultater og medaljer hjem til Danmark.
Ikke at TRITON ikke har leveret talenter til deltagelse ved de europæiske og nordiske mesterskaber på både junior og senior niveau. Men vi vil gerne med denne aftale kunne løfte det elitære niveau højere op og levere topsvømmere til både VM og OL”.