Svømning

TRITON takker for støtten

Ved den årlige uddeling af Team Ballerup støtten, som i år blev afholdt ved en mindre reception på Ballerup Rådhus, fik TRITON tildelt støttemidler for 2022 på 135.000 kr.

Vi vil gerne sige bestyrelsen og Team Ballerup-virksomhederne et stort tak for den fortsatte store opbakning til vores fortsatte store og ambitiøse udviklingsarbejde med vores talent- og elitesvømmere.

2021 blev for os kulminationen på et langvarigt udviklingsarbejde og elitesatsning frem mod OL i Tokyo. Og for første gang i 20 år havde TRITON igen en svømmer med. På nationalt sluttede året med flere mesterskaber ved DMK, udtagelse til NM og placeringen som den 5. bedste eliteklub på landsplan.

Det er resultaterne af en udvikling, som vi alle i TRITON  er meget stolte af, og en udvikling som Team Ballerup med sin støtte til os har været og fortsat er en stor del af – en støtte som vores eliteudøvere, trænerstab, bestyrelse og øvrige medlemmer sætter stor pris på og ikke ville være foruden.

Med en ny OL-satsning i 2024 med vores  landsholdssvømmer Signe Bro og indsatsen med vores talent- og eliteudvikling er der sat nye mål og pejlemærker for både bestyrelse, trænerstab og vores udøvere. Med et tidsvindue på blot 3 år er der meget, der skal nås. Inden da skal flere af vores udøvere forsøge at opnå kvalifikationer og udtagelser ved EM og VM Langbane, som begge finder sted i år.

Med den tildelte støtte glæder vi os alle i TRITON til at komme i gang med de udviklingsprojekter, som vi har lagt til grund for vores Team Ballerup ansøgning for 2022 – og vi glæder os til at kunne fortælle om, hvordan det er gået, når vi ses igen.

Endnu en gang tak for støtten og opbakningen.