Svømning

TRITON takker for støtten til 2020

Ved den årlige nytårskur på BaltoppenLIVE blev der uddelt støtte til eliteidrætten i Ballerup

Blandt de 5 modtagere af støtte til talent- og eliteudviklingsarbejdet i de respektive klubber var Svømmeklubben TRITON, som fik tildelt en støtte på 145.000 kr. til det projekt, som der søgt til for 2020.

“Vi er meget glade for støtten,og det ikke kan siges for tit, at den er uundværlig for os og gør en kæmpe forskel i vores fortsatte arbejde med vores unge og dygtige svømmere i TRITON. Vi har igang sat en række indsatser med omdrejningspunkt om det gode sunde træningsmiljø og med fokus både på det mentale og træningstekniske – og disse indsatser kan vi nu fortsætte med i 2020, da vi allerede kan se, at det hjælper svømmerne på forskellig vis.

2020 er et spændende svømmeår med både EM Langbane og OL på programmet, udover udtagelser til både DM, EJM og de nordiske mesterskaber. Vi har en håndfuld rigtige gode svømmere, som vi tror, at med den rette støtte og vejledning, kan nå langt  med deres svømmekarriere – og det er opbakningen fra Team Ballerup med til at understøtte”, siger Dorthe G. Rigét, klubbens Team Ballerup og Elitekommuneansvarlig.