TRITON i OL holdkap projekt

TRITONs elite seniorsvømmer Frans Johannesen er udtaget til et herre holdkap projekt frem mod OL 2020

På baggrund af Frans´flotte resultater ved Danish Open i april, som dog ikke rakte til en VM kvalifikation i denne omgang, er han af SVØM blevet udtaget til at deltage i et herre holdkap projekt.

Projektet har til formål at finde de bedste 4 herresvømmere i Danmark, som kan kæmpe om finale- og podiepladser ved herrernes holdkap til OL i 2020. Og Frans har nu fået chancen til at vise, at han er gjort af det stof der skal til for at komme til OL.

Lige nu ligger Frans som 5. bedste blandt en gruppe af dygtige og talentfulde herresvømmere i svømme-danmark og tiden frem til OL næste år skal bruges på at “svømme” sig ind på en af de 4 forjættede pladser i holdkappen.

Træningen for de udtagne svømmere foregår først og fremmest i egen klub og for Frans´ vedkommende i TRITON med hjælp og støtte fra klub og elitetræner Mads Maj.

Første test af niveauet sker, når Frans sammen med de øvrige udtagne i projektet skal deltage i Irish Summer National Champignons til juli, hvor en del internationale og tidligere OL-svømmere vil komme for at teste formen af blandt konkurrenterne.

Næste test af svømmernes niveau sker til efteråret, hvor endnu et internationalt stævne venter forude.