Zleep Hotels

Zleep Hotels er en dansk hotelkæde med fokus på at være det bedste alternativ på markedet. Konceptet bag Zleep Hotels er derfor i al sin enkelthed ud på, at det skal være billigere at få en rigtig hoteloplevelse.

logo_zzzleepHotelværelserne indeholder alt, det du som gæst har brug for, for at kunne slappe af og få en god nats søvn. Zleep Hotels giver sine gæster alt de har brug for og man betaler ikke for mere end lige netop dét.

Når vi åbner hoteller i nye byer er vi på udkig efter lokale initiativer og sportsklubber, da vi gerne vil give tilbage til nærområdet, der altid tager godt imod os. Zleep Hotel Ballerup har siden 2007 støttet Team Ballerup og byens elitesport. Vi gør det især fordi det går til et godt formål og det giver os mulighed for at samarbejde med de andre virksomheder i Ballerup Kommune og forbedre dens økonomiske og sociale udvikling.

Vi huser bl.a. en masse danske og udenlandske sportsklubber, der besøger Ballerup for at deltage i sportsturneringer. Da mange af vores unge receptionister på Zleep Hotel Ballerup bor i omegnen, giver det rigtig god mening for hotellet at støtte udviklingen af sportstalenter.

www.zleephotels.com