Cool Gray

Cool Gray – en nuanceret kommunikationsvirksomhed

Vi brænder for at skabe sammenhæng mellem budskab og eksekvering. 165 specialister arbejder dedikeret med markedskommunikation: fra strategi- og konceptudvikling til færdig online- og offline-eksekvering på alle platforme – fulgt helt til dørs af vores in-house logistikcenter.

Passion ligger i vores DNA

coolgray_virksomhed

Cool Gray har en klar målsætning om at gøre en forskel for vores kunder – hver dag. At skabe individuelle løsninger, der

optimerer vores kunders tilgang til markedet – løsninger, der skaber differentiering, og som betyder at vi tilfører værdi, der forbedrer vores kunders position. Passionen er tydelig, når det handler om hearts and minds for vores kunder, deres produkter og deres serviceydelse. Vi engagerer os i vores kunders forretning og tænker løsningerne til enden sammen med dem, så værdikæden optimeres hele vejen.

12.500 m2 med a la carte

En optimeret proces betyder også optimering inden for de enkelte forretningsområder. Derfor løser vi også opgaver, hvor de enkelte kompetencer er i fokus. Det kunne fx være vores strategiske og konceptuelle kompetencer, evnen til at skabe ny visuel identitet eller foto- og filmoptagelser, der bare virker. Det kunne være online udvikling og optimering, så vores kunders tilstedeværelse på internettet bliver udnyttet til fulde og resulterer i gode og forretningsgivende brugeroplevelser.

Vores kunder kan nyde fordelene ved perfekt sammensatte løsninger eller plukke a la carte, når kommunikation skal udvikles eller eksekveres. Vi implementerer både som tryk og print, offset og digitalt samt på storformat og tekstil. Vi færdiggør som kartonnage, POS-materiale, softcoverbøger eller som helt almindelige tryksager. Og det færdige produkt opbevarer vi gerne på vores lagerhotel og pakker og distribuerer det i tide. Det kræver sin plads – og den har vi fundet i Skovlunde.

Nære relationer

Vi støtter op om Team Ballerup, fordi vi mener, at den lokale forankring er vigtig, og at netværk med andre erhvervsdrivende er givende. Sparring og samhandel med virksomheder i nærmiljøet begrænser på ingen måde vores globale udsyn. Gensidigt udviklende partnerskaber med tætte og langvarige relationer er nemlig en anden kompetence, vi huser. Og Team Ballerup er ingen undtagelse.

Se mere på www.coolgray.dk

Cool Gray logo CMYK

Alacarte