Svømning

Signe Bro forbedrer sin OL-kravtid ved EM

Foto: Patrick Kraemer

Signe Bro fra Svømmeklubben Triton Ballerup/NTC havde kvalificeret sig til finalen i 100 meter fri. Landsholdssvømmeren tilbagelagde de to baner i tiden 53.69, hvilket er personlig rekord med 0,01 sekund. I et stærkt europæisk felt kunne Signe Bro notere sig for en samlet 6. plads.

Under et nyligt afviklet EM på langbane i Budapest lykkedes det Tritons Team Ballerup-støttede landsholdssvømmer Signe Bro at forbedre sin OL-krav tid hele tre gange. Om morgenen under det indledende afsnit til 100m fri for damer, igen i semifinalen og så igen i selve finalen, hvor Signe slutter som den 6. bedste.

Dermed har Signe flyttede sig fra at være den 8. bedste til den 6. bedste på 100m fri for damer. Signe var også med til på sidstedagen til EM at kvalificere damernes 4x100m Medley – en disciplin, som Danmark tidligere har vundet medaljer til ved VM.

Og her slutter det ikke for Signe. Med sig hjem fra Budapest har hun hele to kvalifikationer; EM Kortbane 2.7. november i Kazan og VM kortbane 16.-21. december i Abu Dhai på 100m fri.

Ingen tvivl om at det for Signe Bro bliver et travlt og spændende internationalt svømme-år i år.