Rejsebrev fra Signe Bro

TRITONs landsholdssvømmer Signe Bro er i øjeblikket i Japan med det danske landshold som en optakt til OL i 2020 og sender her en lille hilsen:

“Vi er lige blevet færdige med turens første aktivitet, som var World Cup i Tokyo. Jeg er rigtig tilfreds med mine resultater. Det blev til finaler og en personlig rekord, hvilket jo er rigtig positivt.

Lige ved siden af den hal, hvor vi svømmede stævne i, bygger de en ny svømmehal, som skal bruges til OL i 2020. Det var en fed oplevelse at se selve byggeriet – det gav allerede sommerfugle i maven.

Udover stævnet var vi på en bustur rundt i byen, hvor vi så de forskellige stadioner til de mange sportsgrene. Det er ret vildt at se, hvordan det hele kommer til at se ud allerede. Udover at se faciliteterne var vi også en tur forbi OL-byen, hvor atleterne skal bo under OL. De bygger lejlighedskomplekser, som også skal bebos efter legene, og en lille by midt i byen – det er fascinerende at se.

I skrivende stund er vi i bus på vej mod vores værtsby, Nagano, som skal huse os et par gange frem mod OL. Det er også her vi skal være i dagene op til OL for at vænne os til tidszonen og komme i det rette stævnehumør”.