Svømning

Rejsebrev fra Signe Bro

Rejsebrev fra Signe Bro under hendes træningslejr i Tyrkiet

Min sæson startede for 3 uger siden efter en god lang ferie efter OL.

Faktisk den længste ferie, jeg har haft i 10 år. Jeg tog en lang ferie, fordi jeg følte, jeg havde brug for en tid, hvor svømning ikke skulle fylde alt i mit liv, og hvor jeg kunne gøre, hvad jeg ville uden at tænke på den næste træning eller det næste stævne.

Jeg har i stedet holdt mig i gang med blandt andet løbeture (med meget (!!) sidestik) og nogle hårde boksesessioner. Det har været skønt at være væk fra bassinnet, men nu er jeg også klar til at give svømning al min energi.

Jeg sidder lige nu på mit hotelværelse i Tyrkiet, hvor jeg har været på træningslejr de sidste 2 uger med landsholdet og udviklingslandsholdet. Jeg kan næsten ikke løfte mine arme længere, men der er kun to hårde dage tilbage, og så skal vi hjem til Danmark.

På denne tur har vi været opdelt i træningsgrupper efter hvilke løb, vi primært svømmer til stævner. Dvs. sprinterne (50m & 100m) har haft en gruppe, mellemdistance (100m & 200m) og langdistance (400m og opefter). Jeg ligger i mellemdistancegruppen, og vi har ca. svømmet 65 km om ugen, og vi har haft 3 styrketræningspas om ugen. Det har været en hård omgang, men vi hjælper hindanden igennem de lange træninger og hepper under de hårde.

Udover træning har vi brugt en del tid på sociale arrangementer og teambuilding. Der er en del, som ikke kendte hindanden så godt i forvejen, så vi er blevet rystet godt sammen, og vi har lavet en masse gode aktiviteter sammen. Og så har vi selvfølgelig også nydt solen og hoppet fra vipper – det bliver vi aldrig trætte af.