Rejsebrev fra Signe Bro

Kære Team Ballerup.

Jeg håber I har det godt, og er kommet godt ind i foråret. Mens I sidder og nyder den dejlige danske forårssol, er jeg draget til Sydafrika med landsholdet på træningslejr i 3 uger.

Det kan for nogle lyde som meget lang tid – det er det sådan set også, men det er en god mulighed for at få trænet koncentreret og målrettet mod vores kvalifikationsstævner i starten af april.

Mens solen står højt og termometeret viser 30˚, ligger vi og træner hårdt. Det hjælper selvfølgelig at have solen i nakken, mens vi svømmer 7 km om morgenen, fremfor at drømme om det hjemme i Bellahøj.
Som vi nærmer os weekenden, begynder vi at planlægge, hvad vi skal foretage os. Indtil videre er vi landet på stranden, hvor vi vil bruge dagen på at restituere og hygge os – hvilket jo også er vigtigt, når man er så lang tid afsted.

For mit vedkommende går træningen rigtig godt, og formen sidder som den skal. Vi får finpudset en masse teknik og svømmet nogle hårde max-serier.

Måske I har hørt det, men forrige weekend (23-24/2) deltog vi i et stævne, som blev afholdt i den lokale pool. Vi blev overrasket fredag morgen af vores træner, og derefter stod den på at blive mentalt klar til at give den alt, hvad vi havde.

Det var en fed udfordring, og der kom rigtig mange gode resultater ud af det. Det er super at se, hvordan vi som hold kan hjælpe hindanden til at præstere bedre ved at opmuntre hinanden og have det sjovt selvom der skal trænes seriøst

Med venlig hilsen

Signe Bro – TRITON