Opvarmning til DM Kortbane

TRITONs 34 elitesvømmere på træningslejr på idrætshøjskolen Bosei i uge 42

Weekenden op til efterårsferien drager hele TRITONs samlede Elitehold med Elitetræner Mads Maj på træningslejr på Præstø.

Herom siger Mads: “Formålet med turen er at blive klar til DM-senior og DM-junior, hvor svømmerne har mulighed for at kvalificere sig til Nordiske Kortbane Mesterskaber, som afvikles i december i Finland. Det er ikke alle på holdet, som helt har niveauet endnu til at kunne kvalificere sig til internationale mesterskaber, så det skal der arbejdes på. Vi vil derfor primært have fokus på at blive helt skarpe frem mod DM Korbane. For den enkelte handler det om at få trænet godt igennem og få restitueret inden nedtrapningen op mod DM”.

“På træningslejren bliver der også plads og tid til andre aktiviteter, som ikke kun handler om træning i bassinet. Med støtten fra Team Ballerup i år har vi valgt at arbejde med yoga og udstrækning og praktiske øvelser/rollespil omkring det at være et team, som består af mange enkeltindivider. Det betyder meget for selvforståelsen af at være på et hold, og hvad det kan have af indvirkning for ens egen motivation og lyst til at være en del af teamet. Og det synes vi er vigtigt at arbejde med, når svømmerne er så meget sammen og omkring hinanden”, udtaler Michael Rasmussen, ansvarlig leder af TRITONs konkurrenceafdeling.