Svømning

OL: Signe Bro på hold Medley

Danmark har i sidste øjeblik fået tildelt en plads i 4 x 100 meter medley for kvinder ved OL i Tokyo, og det betyder, at Karoline Sørensen og Clara Rybak-Andersen er udtaget, og at svømmetruppen nu er oppe på 11 atleter.

Dansk svømning bliver også repræsenteret i 4 x 100 meter medley for kvinder ved OL i Tokyo. Ved EM i Budapest tidligere på året svømmerede den danske kvartet ellers lige nøjagtig ikke hurtig nok til direkte kvalifikation, men da et andet land har besluttet ikke at gøre brug af sin plads i disciplinen, har Danmark fået tildelt pladsen med kort varsel.

Det betyder, at Karoline Sørensen (rygcrawl) og Clara Rybak-Andersen (bryst) er blevet efterudtaget af DIF’s bestyrelse, der er national olympisk komité i Danmark. Resten af medley-holdet kommer til at bestå af de to allerede udtagne atleter Emilie Beckmann (butterfly) og Signe Bro (crawl).

Der betyder, at de danske svømmehold til Tokyo-legene, kommer til at bestå af 11 atleter.

”Der viste sig en mulighed for at få endnu en dansk holdkap med, og den tog vi med glæde imod. Med i alt 11 atleter stiller dansk svømning med et imponerende hold til Tokyo-legene, og de danske tv-seere kan se frem til mange spændende konkurrencer med dansk deltagelse i Tokyo Aquatics Centre,” siger Søren Simonsen, der er DIF’s OL chef de mission.