Fodbold

Nyt ansigt i BSF 3F-Liga truppen

Det er med stor glæde at vi kan præsentere et nyt ansigt i 3F-Ligatruppen i BSF.

Michelle Madsen kommer fra Fortuna Hjørring, hvor hun har spillet siden 2011. Det blev til 32 kampe i både pokal, turnering og Champions League. Hun har vundet The double i 2016.

Michelle Madsen, BSF 3F-Liga

Michelle Madsen, BSF 3F-Liga

.
Michelle skal fortsætte sine studier i København og valgt, at fortsætte med at spille fodbold i København. Flere klubber har ganske naturligt været interesseret i Michelle, men Michelle valgte at fortsætte sin fodboldkarriere i BSF, hvilket vi selvfølgelig er meget glade for.

Michelle spillede sine ungdomsår i Team Viborg, hvor hun var en markant og stærk spiller, hvilket Fortuna ganske naturligt havde bemærket. Det betød efterfølgende et skift fra Team Viborg til de grønblussede fra Fortuna Hjørring.

Michelle har ligeledes været inde omkring både U17 og U19 landshold, hvor det blev til 31 kampe.

Michelle kan spille flere pladser, men primært ligger hendes styrke på den centrale del af banen og der er ingen tvivl om, at hendes erfaring og rutine, vil betyde meget for vores unge trup. Hendes blik for spillet er godt, er fysisk stærk, og med et godt spark har BSF fået tilgang af en spiller med mange fine redskaber.

Michelle er 25 år og træder ind i truppen med nr.3 på ryggen.

Video interview med Michelle Madsen


Link
Du kan følge BSF 3F-Liga holdet her