Ny forlænget Partnerskabsaftale

Triton, Dansk Svømmeunion og Ballerup Kommune har forlænget samarbejdet i en ny Partnerskabsaftale

Bedre vilkår omkring klubbens talentudvikling og flere muligheder for at udvikle unge svømmere i et trygt og motiverende klub- og træningsmiljø er hovedmålet med den netop indgående Partnerskabsaftale mellem de tre parter.

Aftalen om at skabe et trygt og motiverende trygt klub- og træningsmiljø med udgangspunkt i ATK 2.0 blev indgået for to år siden, og den aftalen er nu blevet forlænget yderligere to år.

“Der er en masse unge svømmere, der går glæde af denne her aftale. Vigtigst af alt er, at vi fortsat kan talentudvikle vores svømmere med trænere på kanten, som har de rette kompetencer til at træne og motivere dem”, siger formanden for Triton, Jesper Waterval.

Partnerskabsaftalen indgår som en del af Ballerup Kommunes Elitekommunesamarbejde med Team Danmark.

“Med forlængelsen af Partnerskabsaftalen har det været vigtigt for os, at den peger ind i den nye aftale med Team Danmark og Ballerup Kommune, så vi på den måde har kunnet sikre os, at tingene hænger sammen, og at vi i fællesskab arbejder hen mod de samme mål. Det samme gælder for vores Team Ballerup projekt for 2021, da det ligeledes vil pege ind i indsatserne og målsætningerne i Partnerskabsaftalen og de overordnede mål i Elitekommunesamarbejdet, hvor Triton indgår som satsningsidrætsgren”, siger Tritons elitekommuneansvarlig, Dorthe G. Rigét.