Ny Årgangstræner i TRITON

Nikolaj Skjelsager, som nye Årgangstræner og 1. assistent på Eliteholdet pr. 1. august 2019

Nikolaj Skjelsager kommer fra Svømmeklubben H2Odense, hvor han har været assistent på 1. holdet i halvandet år og Sprinttræner i et år.

Nikolaj er kendt som en person, der er meget arbejdsom, positiv og faglig dygtig og som har meget fokus på et sundt og positivt træningsmiljø med et højt teknisk niveau, samt et aktivt samarbejde mellem svømmerne og træneren under de daglige træningspas med grundig og positiv feedback. Nikolaj har fokus på et tæt og super godt samarbejde mellem svømmerne og træneren, samt svømmernes forældre.

Udover at have været assistent for 1. holdet og Sprinttræner i Svømmeklubben H2Odense, har Nikolaj sideløbende færdiggjort sin uddannelse og fået en Bachelor grad i Idræt & Sundhed, som er yderst relevant i forhold til hans trænergerning. Han har desuden selv været konkurrencesvømmer i 11,5 år i A6.

Svømmeklubben Triton Ballerup ser Nikolaj som en meget kompetent person i forhold til udviklingen af vores unge talenter, samt svømmerne på Eliteholdet og vi har store forventninger til samarbejdet med ham.

Nikolaj skal i samarbejde med bestyrelsen, Elitetræneren og det resterende trænerteam i konkurrenceafdelingen have fokus på det fortsatte talent- og eliteudviklingsarbejde, hvor Triton Ballerup i dag indgår i Ballerup Kommunes Elitekommunesamarbejde med Team Danmark som satsningsidrætsgren og desuden har en partnerskabsaftale med SVØM og Ballerup Kommune.

Hertil siger Michael Rasmussen, ansvarlig leder af TRITONs konkurrrenceafdeling:

“Vi sikre på, at Nikolaj kan bidrage positivt til udviklingen af svømmeklubben Triton Ballerup Årgangs- og Talenthold og klubben generelt, samt bidrage til vores samarbejde med Ballerup Kommune, Team Ballerup og SVØM.

Med Nikolaj er vi overbeviste om, at vi har fundet den rette person i forhold til at skabe og udvikle et sundt og positivt træningsmiljø for Talent-, Årgang og Elitesvømmere med fokus på et højt teknisk niveau og hvor den enkelte svømmer føler sig set, hørt og vejledt. Desuden er vi overbevist om, at Nikolajs Bachelor grad i Idræt & Sundhed og den viden han har tilegnet sig gennem den uddannelse, vil være til stor gavn for klubbens svømmere og til gavn som sparring for resten af trænerteamet i K-afdelingen.

Med Nikolaj som træner kapacitet på bassinkanten, er vi overbevist om, at vi kan indløse vores ambitioner om en super god udvikling og forsat repræsentation i landholdssystemet, samt en generel udvikling af vores talent- og eliteudviklingsarbejde og miljø.
Med Nikolaj har vi fundet en vigtig brik til at skabe samhørighed, fællesskab og udvikling på tværs af vores K-hold, der helt sikkert vil give en afsmittende effekt på den resterende del af vores fantastiske klub”.