Svømning

Grønt lys for afholdelse af DM Kortbane

Så er det på plads! DM Kortbane 2020 afholdes 14.-17. december

For at kunne afholde mesterskabet under de nuværende corona-restriktioner, kommer damesvømmerne til at konkurrere på mesterskabets første fire dage, mens herresvømmerne konkurrerer i periodens sidste fire dage.

Afholdelsen af danmarksmesterskabet er blevet en realitet på grund af en stærk fælles indsats fra Helsingør Svømmeklub, Helsingør Svømmehal og Helsingør Kommune. Mange stævnekoncepter er blevet vendt og drejet, og vi er nu alle kommet frem til et stævneformat, der lever op til de gældende corona-restriktioner, så alle kvalificerede svømmere kan konkurrere under sundhedsforsvarlige vilkår.

DJM Korbane
DJM for piger løber af stablen den 3.-6. december 2020 i Greve, mens drengenes slag om juniormedaljer skal udkæmpes i Aarhus den 5.-8. december 2020.

Greve Svømmeklub har længe været udpeget som lokalarrangør af DMJ, og svømmeklubben har vist sig som en dygtig og engageret lokalarrangør hele vejen i processen. Tak for det og den store samarbejdsvillighed, som vi ligeledes har oplevet fra Greve Svømmehal og Greve Kommune.

Det danske juniormesterskab for drenge bliver afholdt i Aarhus Svømmestadion. Den lokale aftale er kommet på plads i rekordfart grundet stor velvillighed fra engagerede personer i AGF Svømning, Aarhus Svømmestadion og Aarhus Kommune. På under et døgn er alt kommet på plads, hvilket virkelig er godt gået taget den pressede situation i betragtning.