Forberedelser til DM på Kortbane

TRITONs elitesvømmere på træningslejr på Præstø i uge 42

Eliteholdets træningslejr i efterårsferien foregår i år på højskolen Bosei på Præstø. Svømmere og Elitetræner Mads Maj tager afsted fredag d. 11. oktober og kommer hjem igen lørdag d. 19. oktober.

“Vores primære fokus i dette efterår er naturligvis DM for hhv. junior og senior. Derfor er træningslejren en vigtig del af svømmernes forberedelse. Her vil de sidste mange, lange og hårde kilometre blive lagt, så vi derefter kan have fuldt fokus på at få topfart i kroppen ovenpå et rigtig solidt fundament”, udtaler Mads Maj.

Som et nyt initiativ er de yngste konkurrencesvømmere inviteret til at deltage på Eliteholdets træningslejr. Årgangssvømmerne (9-11 årige) kommer mandag-lørdag, og Talentholdssvømmerne kommer torsdag-lørdag (11-13 årige). Dette er et led i at skabe et mere samlet træningsmiljø, hvor svømmerne og trænerne på tværs af holdene kan lære af hinanden. For klubben bliver der med dette initiativ taget hul på implementering af ATK 2.0.

Udover “normal” træning på træningslejren vil der for junior- og seniorsvømmernes vedkommende blive en opstart omkring teamcoaching i samarbejde med Mental Motion, hvor Kasper vil komme forbi til den første fælles team seance. Derudover vil der være individuelle coachingsamtaler med svømmerne i Top8.