Fodbold

BSF U18DM pigerne siger goddag til 2018

BSF U18-1 Piger Foto- Kevin Carlo Strømsted

BSF U18-1 Piger Foto- Kevin Carlo Strømsted

.
Vores U18 DM ligahold har også haft deres udfordringer i efteråret, efter en svag start med nederlag i holdet første 4 kampe i ligaen hentede man 2 uafgjorte mod rækkens tophold. Holdet sluttede efteråret af med 10 point af 12 mulige og viste den forventede fremgang. Forårets sidste 11 kampe skal gerne bringe holdet længere frem i tabellen, dertil har holdet potentiale og vores mål er at nå op i top 5-6.
U18 DM ligaen har ligeledes kvalificeret sig til pokalsemifinalen, der afvikles d. 2.maj 2018.

Uden for banen har der også været enorm aktivitet siden FC. Nordsjælland, bebudede deres indtræden på kvindescenen og jeg har aldrig nogensinde oplevet en mere heftig kontakt henvendelse på spillere end årets sidste 2 måneder. Samtlige af vores spillere har været sat i forbindelse med FCN. Og det er her på årets sidste dag trods alt glædeligt, at blot en enkelt spiller har valgt at skifte til netop FCN.

Vores andre kollegaer i U18 ligaen har ligeledes været ude efter vores dygtige spillere, men glædeligt set med BSF øjne har alle valgt at blive i den røde kampdragt, dog med undtagelsen af en enkelt, der ønskede at prøve nye græsgange.

Når nogen forsvinder kommer andre til og det er glædeligt, at vi har oplevet stor interesse for at spille i BSF. Når vi starter med U18 DM ligaen har det ligget i kortene, at både Marie Christensen og Emilie Larsen skulle have muligheden for at spille ligafodbold. Begge spillere har vist stor klasse på vores U18 Elite øst mandskab og er klar. Lærke Dreyer er klar efter et ½ år udenfor. Lærke har været savnet, men nu endelig klar igen og vi ser frem til hendes store indsats på banen. Vi har opstart d.7.januar og kan her løfte sløret på nogle meget spændende navne der har valgt et skifte til BSF.

Klubnyt | Ballerup-Skovlunde Fodbold | Af John Froman