Skydning

Ballerup skytterne Stephanie Grundsøe og Steffen Olsen udtaget til EM i Italien

Efter de sidste udtagelsesskydninger er riffelatleterne nu udtaget til EM, der afholdes i Italien til september. 

Truppen består af i alt 6 riffelskytter:

Stephanie Grundsøe, dame(Ballerup)
Rikke Mæng, dame
Stine Nielsen, dame
Steffen Olsen, herre(Ballerup)
Niels H. Overgaard, herre
Mikkel Damholt, herrejunior

Sportschef Linda Andersson fortæller om udtagelsen:

– Dette EM er et af højdepunkterne for os i år, og vi stiller med et stærkt hold, hvor flere af vores atleter kan blande sig i toppen. Så vi vil som altid kæmpe for finalepladser og medaljer til Danmark, selvom vi ved, at konkurrencen bliver benhård.

EM for riffel, pistol og flugt afholdes i år i tre forskellige italienske byer. EM i flugt begynder den 3. september i Lonato, hvor der tidligere på sommeren også blev afholdt VM. Den 12. september starter så EM for riffel og pistol på 25 og 50 meter i Bologna, mens EM på 300 meter afholdes i Tolmezzo fra den 22. september.

Begrundelse for udtagelsen af alle atleter:

Stephanie Grundsøe
Udtaget på baggrund af en realistisk top-15 placering. Har skudt 1170 point til ISAS i Dortmund samt 1167 point til World Cup i München.

Rikke Mæng
Udtaget på baggrund af en realistisk finaleplacering. Har skudt 1174 point på ISAS i Dortmund samt 1172 point på World Cup i München.

Stine Nielsen
Udtaget på baggrund af en realistisk top 15-placering. Har skudt 1169 point til ISAS i Dortmund samt 1166 point i eliminationen til World Cup i New Delhi samt til udtagelse i København.

Steffen Olsen
Udtaget på baggrund af en realistisk finaleplacering. Har blandt andet skudt 1177 point til World Cup i New Delhi, 1176 point til udtagelse i København, 1173 point i eliminationen og 1172 point til World Cuppen i München.

Niels Overgaard
Udtaget på baggrund af en realistisk top 15-placering. Har skudt 1175 point i eliminationen til World Cup i München samt 1172 point til IWK Berling og udtagelse i Århus.

Junior

Mikkel Damholt

Udtaget på baggrund af en realistisk finaleplacering. Har blandt andet skudt 1168 point til udtagelse i København samt 1167 point til Junior World Cup i Suhl og World Cup i München.

 

Udtagelser til 60 skud liggende 50m og 300m sker senest mandag den 12. august.