Fodbold

3F Kvindeligaen skudt i gang i Ballerup Idrætspark.

Lørdag den 16 marts blev sæsonen fløjtet i gang i 3F Kvindeligaen, Danmarks bedste fodboldrække for kvinder og i denne sæson er målsætningen for Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF) at hente medaljer. I den forbindelse var den første kamp i sæsonen yderst vigtig, da modstanderen VSK Århus var placeret på 3. pladsen, kun to point foran netop BSF. Derfor var der også meget på spil i dagens kamp.

Kampen startede lidt usikkert for BSF som allerede efter to minutter kunne være kommet bagud, da VSK’s angriber kom alene igennem med BSF fremragende målvogter Naja Bahrenscheer. Heldigvis snuppede BSF-målvogteren skuddet.

BSF kom bedre med i kampen og efter ti minutters spil kom der et fint indlæg fra højre siden, som efter et par forsøg blev sparket i målet af Simone Rydahl.

Resten af halvlegen skabte begge mandskaber store chancer og med lidt større skarphed kunne BSF have gået til pause med en lidt større føring. Dog skal det siges at VSK også havde deres chancer.

Anden halvleg blev en noget rodet affære for BSF, som havde svært ved at spille sig uden om VSK hårde pres, dette resulterede i ganske få chancer til BSF og et større antal til VSK, som også fortjent fik udlignet til 1-1 efter et hjørnespark.

Der blev ikke scoret mere i kampen, selvom det holdt hårdt til sidst for BSF. Kampen endt 1-1, hvilket gør at BSF stadig er placeret på 4. pladsen i Danmarks bedste foldboldrække, to point op til VSK på bronzepladsen.

Der var 3F Liga debut til U17 landsholdsspiller Daniella Diaz de Jaffa som er kommet tilbage til BSF efter et par sæsoner i B.93 hvor hun har spillet på deres U18 DM hold.

Efter kampen skrev BSF spillerne autografer til alle de fremmødte fans og klubbens nye maskot Super Bruce som stillede op til selfies. Tak til dagens kampsponsor som var Ballerup Bladet.

Søndag den 24 marts gælder det en svær udekamp imod Fortuna Hjørring, sidste sæsons mestre.

Næste hjemmekamp bliver den 30/3-2019 kl. 14.00 mod FC Thy / ThistedQ. Forhåbentlig kan kampen afvikles på stadion i Ballerup Idrætspark. fff