2 mesterskaber og 5 medaljer ved DMK

TRITON cementerede sin position ved de danske kortbanemesterskaber

Efter 4 dages hektisk svømning i det jyske kunne TRITON søndag aften gøre status på det danske kortbanemesterskab – åben klasse.

Med landsholdssvømmeren Signe Bro sikrede TRITON sig to mesterskaber i damernes 100 og 200m fri, hvor Signe lå i skarp konkurrence med Mie Ø.
På sprintdistancen 50m fri, hvor Jeanette Ottesen igennem længere tid har været den bedste, svømmede Signe sig hjem på en flot 3. plads.

For TRITONs øvrige seniorsvømmere (2. og 3 års seniorer) var flere af dem med i finaleafsnittene. Frans Johannesen blev nr. 5 i 400m Medley og er langsom på vej tilbage i god form efter et længere forløb med en gammel skade i ryggen.

For 1. års seniorerne var der medalje at hente for TRITON, da Mads Rishøj sikrede sig to medaljer i 800 (bronze) og 1500m fri (sølv).

Da kortbanemesterskaberne for TRITONs vedkommende betragtes som almindelig træning, er Elitetræner Mads Maj ganske godt tilfreds med høsten og de mange personlige rekorder, som svømmerne opnåede ved stævnet. Det viser, at den træningsstrategi, som der nu er lagt med den reviderede sportslig strategi virker efter hensigten og understøtter den overordnede målsætning i Partnerskabsaftalen om et internationalt fokus og træningsmiljø frem mod VM og OL.

Kortbanemesterskaberne for juniorsvømmerne afholdes den 8.-11. november.